diez-share-facebook.png
Săptămâna curentă, familia Albot-Bolocan urmează să lanseze primul magazin din Moldova cu producători autohtoni. Magazinul va putea fi accesat din toate colțurile lumii.

„Cu bucurie vă anunț că ne apropiem de ultima sută de metri de lansare a primului magazin online al producătorilor locali. Și cu ocazia asta vă invit să participați la un concurs”. Prin urmare, persoanele care vor ghici data lansării site-ului va fi premiată.

Veste bună pentru cei care doresc să cumpere produse direct de acasă. În această săptămână familia Albot-Bolocan lansează primul site din Republica Moldova, care ține să cuprindă toți producătorii autohtoni. Astfel, vă puteți alege cu haine, încălțăminte, accesorii cât pentru femei și bărbați, atât pentru copii.

„Vă îndemn să susțineți producătorii locali. Vom avea produse faine de la Hermina, Georgette, Julia Allert. Le veți putea avea fiind departe de casă”, spune Nata Albot.

Potrivit fondatorilor fromtheheart.shop, prețul produselor nu se vor diferenția de cele din magazinele fizice din Moldova.

 

 

Preluat de la: diez.md