mos-craciun1.jpg
Primul weekend din această iarnă, 3-4 decembrie, îl puteți întâmpina în cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu – cu o serie de filme interesante. V-am pregătit o listă pe care o puteți vedea mai jos.

CRĂCIUN DE COȘMAR 2D

Când un grup de mercenari atacă domeniul unei familii înstărite, Moș Crăciun face pasul în față pentru a salva situația (și sărbătorile de iarnă).

TEAMBUILDING 2D

MAGIA BRADULUI 9 2D

În noaptea de Revelion, locuitorii întregii țări se pregătesc din nou să sărbătorească sărbătoarea și cu răsuflarea tăiată speranța într-o minune de Anul Nou.

MENIUL 2D

Tyler și Margot călătoresc spre o insulă îndepărtată pentru a lua masa într-un restaurant exclusivist. Bucătarul șef Slowik își așteaptă clienții cu un meniu generos, dar și cu câteva surprize terifiante.

FEMEIA REGE

Ne aflăm în Regatul Dahomey, actualul Benin, la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Nanisca, cel mai remarcabil general al amazoanelor, trebuie să înfrunte invazia franceză și triburile din jur care încearcă să-i distrugă onoarea și să-i înrobească poporul. Aceasta femeie își va conduce armata, inclusiv pe fiica ei Nawi, într-o luptă pentru a preveni distrugerea a tot ceea ce iubesc. În secolul al XIX-lea, amazoanele din Dahomey au condus o luptă acerbă împotriva coloniștilor francezi, sub ordinele generalului Nanisca și a fiicei sale Nawi.

Preluat de la: diez.md