Captura-de-ecran-2024-03-09-125235.png

Sergiu Nichitovschi, din Republica Moldova, a impresionat juriul de la „Românii au talent”. Acesta a primit 4 de DA și a fost aplaudat în picioare de Andra și Dragoș Bucur. 

„E incredibil! Eu nu am mai auzit așa ceva până acum! (…) Eu doar la vocea Danei, soția mea, am mai simțit ceva asemănător cu ce am simțit acum! Pe cuvântul meu de onoare. Deci m-ați atins… Eu vă mulțumesc mult pentru numărul ăsta!”, a spus Dragoș Bucur.

Sergiu cântă de la vârsta de 4 ani, este naist profesionist. A absolvit Conservatorul din Chișinău la clasa de nai, precum și o școală de muzică la instrumentele pian, acordeon, fluier, nai – scrie protv.ro.

Odată, la Milano, a întâlnit un muzician care cânta la fierăstrău. I s-a părut atât de neobișnuit și interesant încât, după un timp, a încercat să facă și el asta, dar doar pentru distracție. Dar i-a plăcut, iar încetul cu încetul, fierăstrăul a devenit un alt instrument preferat al lui. Când cântă la fierăstrău, încearcă să imite vocea umană.

Oamenii cred adesea că nu cântă live. Aici, publicul și telespectatorii vor putea vedea că interpreteză live, ceea ce speră că îi va surprinde.

Preluat de la: zugo.md