My-project-1-2.jpeg
Faceți cunoștință cu Mihai, Raisa și Daniel. În urmă cu un an, au pășit pragul Clubul Tinerilor Makeri pentru a participa la unul dintre cursuri. Astăzi, au reușit să obțină rezultate remarcabile datorită tehnologiilor și oamenilor pe care i-au întâlnit la Club.

Când au venit la Club erau timizi și nehotărâți, iar astăzi sunt plini de entuziasm și nu ezită să-și împartă cunoștințele cu semenii lor. Tinerii reușesc să îmbine cu succes studiile și activitățile desfășurate la club, unii dintre ei au job-uri part-time, iar alții activități de antreprenoriat.

Sperăm să descoperiți în ei inspirația și motivația necesară pentru a studia noile tehnologii alături de Clubul Tinerilor Makeri. Puteți găsi Clubul la Chișinău, Bălți și Cahul.

Urmărește activitatea Clubului pentru a cunoaște tineri talentați și proiecte inovative, iar dacă înveți la o școală profesională sau la un colegiu ești invitat(ă) să te înscrii și tu. Amintim că cursurile și evenimentele CTM sunt gratuite și tot ce trebuie să faci ca să participi la ele este să completezi acest formular până la data de 12 ianuarie 2023.

Mai multe detalii poți afla aici.

Preluat de la: diez.md