Untitled-design-2.jpg
Dmitri Medvedev a „prognozat” prăbușirea Europei, declanșarea unui război civil în SUA și l-a numit pe Elon Musk viitorul președinte al Americii. Musk a comentat „prezicerile” lui Medvedev numindu-le „absurde” și lipsite de conștientizare.

Cunoscutul om de afaceri Elon Musk s-a arătat din nou interesat de segmentul rusesc de Twitter, rețea de socializare pe care a achiziționat-o anul acesta, și a comentat prognoza controversată a lui Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, pentru 2023, scrie BBC.

Medvedev, retorica căruia a devenit foarte agresivă de la începutul războiului, a creat un fir de predicții cu o seară înainte: petrol la 150 de dolari, gaz la 5 000 de dolari pe metru cub, prăbușirea Uniunii Europene, un război civil în Statele Unite și așa mai departe.
O altă prezicere era aceea că Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale „fostei Ucraine”.
Pentru Elon Musk, Medvedev a prezis victoria în alegeri.

Nu se știe dacă omului de afaceri însuși i-a plăcut această predicție, acesta răspunzând într-o manieră mai puțin prietenoasă.
„Acestea sunt de departe cele mai absurde prognoze pe care le-am auzit vreodată, demonstrând o lipsă de conștientizare izbitoare a progresului inteligenței artificiale și a energiei durabile”, a comentat Musk.

Amintim că, toamna aceasta, Elon Musk a publicat pe Twitter mai multe mesaje cu privire la războiul din Ucraina. Acesta scria, printre altele, că „Crimeea face parte din Rusia” și „victoria Ucrainei este puțin probabilă”, mesaje criticate dur de internauți și politicieni.

Preluat de la: diez.md