volcanocollage.jpg
„Volcano man” este unul din soundtrackurile filmului Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, lansat vineri, 26 iunie de Netflix. Film în care apare și Anna Odobescu, reprezentanta Moldovei la concursul Eurovision 2019.

Dacă ne amintim prestația Annei Odobescu din 2019, unde alături de artista Xenia Simonova, aceasta a avut un show cu desen în nisip. Pentru a promova filmul în care apare, duetul Anna Odobescu și Xenia Simonova au făcut coverul soundtrackului.

Despre apariția Anne Odobescu vedeți aici. 

Filmul de comedie spune povestea unei trupe din Islanda și aventura lor către marea scenă a concursului muzical.

Protagoniștii filmului sunt Lars Erickssong (Will Ferrell) și Sigrit Ericksdóttir (Rachel McAdams), doi prieteni care formează o trupă din copilărie dar care nu reușiseră să ajungă mai departe de scena pubului orășelului în care au crescut. Oricum, printr-un set de circumstanțe ciudate, Lars și Sigrit ajung reprezentanții Islandei la concursul din 2020 care are loc la Edinburgh, Scoția.

Filmul aduce în atenție mai multe staruri internaționale, atât din muzică, cât și din film, așa ca: Pierce Brosnan, Dan Stevens, Rachel McAdams, Demi Lovato.

Scena în care apare și Ana Odobescu este cea de song-along, acolo unde apar mai mulți participanți la Eurovision, printre care și 6 câștigători ai edițiilor anterioare: Conchita Wurst, Netta, Alexander Rybak, Loreen, Salvador Sobral, Jamala.

Preluat de la: diez.md