1540630800216.jpg

Vocea României a ajuns la cea de-a două etapă – confruntările, iar doi moldoveni au reușit deja să încânte publicul și să ne facă mândri datorită performanței lor. Vitalie a câștigat duelul, iar Lavinia a trebuit să lupte pentru a fi salvată de un alt antrenor.

Cunoscutul membru al trupei Brio Sonores, Vitalie Maciunschi, s-a confruntat muzical ieri pe scena de la Vocea României cu Evelina Găvan, iar timbrul lui a fost bine pus în evidență datorită piesei „Time of my life”. Cei doi au creat buna dispoziție publicului, iar jurații au dansat în timpul momentului. Totuși, Smiley a ales să meargă mai departe cu moldoveanul nostru, menționând că are o „voce extrem de ofertantă pentru acest concurs” și „o tehnică vocală foarte bună”.

Vezi momentul emoționant al acestuia.

În cadrul duelurilor de aseară, a participat și Lavinia Rusu, care deja are o practică în muzică, cântând pe scenele din mai multe țări. Moldoveanca a impresionat juriul de la Vocea României, însă a trebuit să lupte mult pentru a obține un vot de încredere și pentru a merge mai departe, deoarece duelul ei a fost, de fapt, un trio.

În confruntarea Laviniei cu Geanina Militaru și Andreea Popa, Smiley a ales să meargă cu Geanina, chiar dacă colegii i-au recomandat să o aleagă pe moldoveancă, fiindcă a avut „mai multă atitudine”. Totuși, conaționala noastră nu a fost lăsată să meargă acasă, deoarece aceasta a fost salvată de Tudor, dar nu până nu a mai trecut printr-o „probă de foc”, unde s-a duelat cu Andreea.

Momentul plin de glorie a Laviniei Rusu poate fi văzut mai jos, de la minutul 29:13.

Preluat de la: zugo.md