1532357768722.jpg

În această vară ai ocazia să-ți reînnoiești garderoba cu ținute ale vedetelor de pe Instagram. Astfel, pe lângă faptul că vei putea să adaugi noi articole vestimentare în dulap, mai poți deveni și eroina unui băiețel.

Pe 12 august, fashionistele și vedetele de pe Instagram, Laura Jdanov și Gabriella Damir, își descarcă garderoba și participă la un târg de caritate al cărui scop este de a contribui financiar pentru operația lui Matei Rudi, un băiețel de doar 11 luni ce a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. Astfel, banii adunați din vânzarea ținutelor vor fi dați familiei cuprinsă de durere pentru a trece mai ușor prin aceste momente. 

Pentru a vedea frumoasele ținute care vor fi expuse la vânzare, puneți like paginii Laura Jdanov și Gabriella Damir și urmăriți filmulețele vedetelor de pe Instagram. 

Toate doamnele și domnișoarele sunt așteptate pe strada Pușkin 14, începând cu ora 11, pentru a petrece o zi de duminică într-o companie plăcută, dar și pentru a contribui în fericirea unui copil.

Preluat de la: zugo.md