Stas Balaur este participant în cadrul programului XY Accelerator powered by Tekwill și a venit cu o idee ingenioasă: turism pe timp de carantină și anume, vizitarea satelor, pădurilor și a altor zone neexplorate. Te asigurăm că nu vei interacționa cu alte persoane, Stas nu-ți va oferi tururi până la Orheiul Vechi.

Istoria lui Stas începe de la pasiunea față de călătorii și explorarea noilor orizonturi. El preferă singur să-și planifice activitățile pe timp de vacanță deoarece nu este un amator al excursiilor ghidate care, în opinia sa, sunt prea scumpe și aglomerate. În toate călătoriile sale, Stas a încercat să găsească o alternativă care să-l ajute să descopere locuri noi, mai puțin populate de turiști și în același timp să nu bată prea tare la buzunar. Atunci, Stas a înțeles că industria turismului este lipsită de astfel de soluții.

Cu o experiență de peste 10 în marketing, Stas a decis să lanseze „Teleportravel”, o platformă de ghidare online integrată în Messenger, în care toate tururile și itinerariile sunt create de localnici și persoane pasionate de călătorii.

Stas menționează că nu încurajează ieșirile din casă în locuri aglomerate, tururile găsite pe platforma lui sunt în zone nepopulate, pe malul unui lac curat ca lacrima sau pe un deal verde și înflorit. 

Tururile sunt disponibile pentru oricine, vei avea nevoie doar de o mașină sau bicicletă și o persoană cu care să petreci câteva ore departe de orașul aglomerat.

Pentru a afla mai multe detalii despre tururi, accesează http://teleportravel.com/


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md