dorian.jpg
Dorin Indoitu este un tânăr originar din raionul Ialoveni. Tânărul studiază la Universitatea „1 Decembrie 1918”, la Alba Iulia, și participă la Balul Bobocilor. Deși competiția va avea loc pe 23 noiembrie, în prezent se desfășoară o competiție online între participanții înscriși la concurs.  

Anterior, #diez vă povestea despre cât de implicat era Dorin în satul său natal. Acesta ne spunea că se simte foarte bine atunci când reușește să contribuie cât de puțin la dezvoltarea localității sale, fiindcă își dorește ca cei din jur să preia exemplu şi să petreacă timpul liber util, pentru prosperarea localității şi de ce nu şi a ţării. Schimbarea începe de la propria persoană, aşa că e nevoie de inițiativă şi lideri veritabili, spunea el.

Dorin a coordonat două proiecte în localitatea sa „Școala – o grădină înfloritoare”, care a avut ca scop crearea unui parc natural şi promovarea educației ecologice. Ulterior, împreună cu grupul de inițiativă, el a obținut prin intermediul Fondului pentru Tineri Ialoveni, un grant de 5 000 lei. Cu acești bani și alte contribuții financiare, tinerii au creat un parc natural în satul Puhoi.

Acum, Dorin este student în România. Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și-a anunţat mult-aşteptatul eveniment, Balul Bobocilor 2017, iar pe 23 noiembrie, 12 tineri, proaspăt intrați în rândurile studenților, se vor lupta pentru mult râvnitele titluri de Miss şi Mister.

Balul Bobocilor este organizat de Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, iar tema de anul acesta este una inedită: Bal în pijamale. Între timp, Ziarul Unirea desfășoară un concurs online între participanții înscriși, astfel concurentul şi concurenta care vor strânge cele mai multe „aprecieri” cu o zi înainte de începerea balului (22 noiembrie ora 23.59) vor câştiga titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi.

echipa3-427x640

Dacă vreți să-l susțineți pe Dorin, puteți vota aici.

Preluat de la: diez.md