shutterstock_2408965039-scaled.jpg

Aceste zodii sunt adesea percepute că fiind deconectate de la realitate, pierzându-se în propriile gânduri.

Dacă te numeri printre ele, învață să folosești asta în favoarea ta, într-un mod pragmatic, și să renunți la a trăi în visare.

Nativii născuți în semnul Peștilor sunt sensibili și empatici, iar imaginația lor nu cunoaște limite. Adesea, aceștia își găsesc refugiul în artă, muzică sau literatură.

Dacă te-ai născut în Peșți, s-ar putea că deseori să fii copleșită de intensitatea simțirilor tale. E recomandat să găsești un echilibru între imaginație și realitate pentru a nu te rupe complet de prezent, a rămâne ancorată.

Cu o gândire ascuțită și mereu curioasă, Balanțele sunt maestre în alte oratoriei și au un talent nativ în a capta atenție oriunde s-ar afla. Și în orice context.

Dacă te-ai născut în semnul Balanței, știi cât de departe poate merge mintea ta. Ideile îți vin cu ușurință și ți se potrivesc joburile creative, cu ajutorul cărora te poți exprima ușor, precum muzica, literatura, jurnalismul sau publicitatea.

Ar fi recomandat să ai grijă cui împărtășești gândurile tale, pentru a nu fi judecată.

Nativii născuți în semnul Vărsătorului sunt mai mere în căutarea de nou. Vizionari convinși, aceștia sunt capabili să conceapă idei revoluționare care pot părea de domeniul fanteziei pentru cei din jur.

Dacă ești Vărsător, probabil că ești adesea percepută că fiind ruptă de realitate. Folosește-ți cu grijă aptitudinile analitice, astfel încât să le poți aplica și în viața de zi cu zi, nu doar pentru a genera idei de ordin SF.

Citește și: Zodiile care iubesc să îi ajute pe cei din jur. O privire în profilul astrologic al generozității

Preluat de la: csid.ro