1486731269614.jpg

Știați că unele state reglementează raporturile sexuale ale cetățenilor prin lege? Există legi pe alocuri bizare, însă dacă nu le respecți, ai putea fi arestat și condamnat pentru practicarea unui anumit tip de sex, care ți s-ar putea părea firesc.

Sexologia este tratată cu multă seriozitate de legislatorii diferitor state. Despre asta ne convinge o selecție a celor mai stranii legi ce reglementează raporturile sexuale, realizată de one.ro, care citează un site american specializat în cercetarea legilor ciudate.

Cel mai aprig sexul este reglementat în țări din lumea a treia și, cât de straniu n-ar suna, de mai multe state din SUA.

1. În Liban, bărbaţii au voie să facă sex cu animalele, dar numai dacă acestea sunt de sex feminin. Pentru sex cu un animal mascul se aplică pedeapsa cu moartea.

2. Majoritatea statelor islamice recunosc legea care spune că poţi face sex cu o oaie, dar nu îi poţi mânca apoi carnea.

3. În statul american Georgia, jucăriile sexuale sunt interzise.

4. Locuri din Statele Unite unde este interzis prin lege sexul oral: Alabama, Arizona, Florida, Idaho, Kansas, Louisiana, Massachusetts, Minnesota, Mississippi, Georgia, North and South Carolina, Oklahoma, Oregon, Rhode Island, Utah, Virginia and Washington

5. Legea statului american Florida spune că e ilegal să faci sex cu un porc spinos.

6. Pedeapsa pentru masturbare în Indonezia este decapitarea.

7. În Santa Cruz, Bolivia, bărbaţii nu au voie să facă sex, în acelaşi timp, cu o mamă şi fiica ei.

8. În Nevada este ilegal să faci sex fără prezervativ.

9. În Willowdale, Oregon, SUA este împotriva legii ca un soţ să vorbească lucruri murdare la urechea soţiei sale în timpul actului sexual.

10. În Massachusetts, SUA, o femeie nu are voie să se afle deasupra partenerului său în timpul actului sexual.

Fiți atenți ce tip de sex practicați atunci când călătoriți.

Preluat de la: Zugo.md