tineri-evenimente-oportunitati-chisinau.jpg

Începem o nouă săptămână de muncă și de studii! Fiind preocupați de nivelul spectrului tău emoțional, ți-am pregătit o listă cu evenimente unde poți să înveți ceva nou și plăcut. Indiferent că ești introvert sau extrovert, activitățile se potrivesc fiecăruia. Nu sta acasă, stai într-un loc al culturii!

Când? Sâmbătă, 18 mai, începând cu ora 14.00.

Indiferent dacă joci dezbateri sau ești doar la începutul acestei experiențe, vino să-ți dezvolți capacitățile într‐un mediu activ și motivant.

Mai multe detalii găsește aici.

Când? Duminică, 19 mai, începând cu ora 13.00.

Ești pasionat de noi provocări și îți dorești să-ți îmbunătățești abilitățile lingvistice? Dacă da, atunci te invităm să te înscrii în cadrul cursului de Japoneză.

Mai multe detalii găsește aici.

Când? Joi, 30 mai, începând cu ora 20.00.

Ești invitat la o conversație cu Bigot Jules, o persoană pasionată de activism, voluntariat, ciclism și natură. Fiind originar din Paris, Jules a călătorit în numeroase țări precum: Kenya, Senegal, Belgia și Cehia. Într-un final, este în vizită și în Moldova.

Mai multe detalii găsește aici.

Când? Sâmbătă, 18 mai, începând cu ora 16.00.

Ești invitat să te alături discursului susținut de Loran Zmuncilă – coordonator al proiectului Erasmus+ ARTICO, unde vei afla informații valoroase despre procesul de înregistrare și participare în proiectele Erasmus+.

Mai multe detalii găsești aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md