image-5.jpg

Începând cu data de 23 martie, „Capra cu trei iezi“, un thriller cu Maia Morgenstern și Marius Bodochi în rolurile principale, va fi disponibil pe Netflix. Filmul a rulat și în cinematografe, unde a adunat aproximativ 30 000 de spectatori și a avut încasări de 560 000 de dolari, informează adevărul.ro.

Adaptarea pentru cinema a poveștii lui Ion Creangă este un thriller care dezvăluie latura întunecată a naturii umane. În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă și mamă a trei copii (Maia Morgenstern) este nevoită să țină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, își dă în vileag adevărata natură sadică (Marius Bodochi). Rolurile copiilor sunt interpretate de Antonio Gavrilă, Răzvan Ilina şi Silviu Corbu.

Bazat pe una din cele mai cunoscute povești româneşti, filmul îşi propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti pentru copii şi să prezinte publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificări și cântece vesele.

Trailerul filmului poate fi urmărit mai jos.

Premiera filmului a avut loc pe 28 octombrie 2022.

Preluat de la: diez.md