Unknown.jpeg
Odată cu venirea primăverii, în viața noastră reapare și pofta de culoare, de nou și de proaspăt, iar creatorii din domeniul modei sunt pregătiți să ofere publicului toate aceste lucruri cu ajutorul articolelor vestimentare și a accesoriilor adunate în colecții. Cu aceeași aspirație pășește în primăvară și brandul Chika Clothes, care a pregătit una dintre cele mai vaste și multidimensionale colecții de până acum.

Chika Clothes este un brand autohton specializat pe cămăși și alte articole vestimentare pentru femei, cunoscut pentru vivacitatea pe care o transmite prin intermediul hainelor pe care le produce. În această primăvară, brandul își bucură clientele cu o nouă colecție care s-a copt timp de aproape un an. 

Fiind cizelată și adaptată în timp pentru a ajunge la forma cea mai bună, colecția include diverse variații coloristice și stilistice, care, pe lângă faptul că păstrează stilul specific brandului, vine și cu direcții și viziuni noi.

Astfel, colecția de primăvară este divizată în câteva direcții tematice, potrivite pentru diverse stiluri sau ocazii:
# casual – haine perfecte pentru femeile care preferă comoditatea și stilul „fără prea mult efort” în viața de zi cu zi;
# Saint Chika – segmentul colecției care conține articole vestimentare îmbibate cu eleganță, feminitate și senzualitate.

Colecția de primăvară a brandului Chika Cothes conține circa 15 poziții vestimentare comode, colorate și de calitate, potrivite atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru cele mai speciale evenimente. Astfel, în această primăvară, în magazinul Chika Clothes vei putea găsi fuste midi din satin, fuste mini, cămăși, rochii elegante, pantaloni scurți și multe altele.

„În această colecție avem multă magenta, fucsia și negru. Am observat că eu creez în concordanță cu starea mea lăuntrică și produc ceea ce aș vrea să văd și mi-ar plăcea să port. Acum, astea sunt culorile care mă reprezintă și care vor fi cel mai des întâlnite în această colecție”, spune Cristina Cazacu, fondatoarea Chika Clothes.

În prezent, magazinul Chika Clothes poate fi găsit online, la linkul anexat aici, iar articolele care ți-au plăcut îți pot fi livrate acasă în mai multe mărimi, pentru ca să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. 

***

Acest articol a fost elaborat în cadrul Programului de Accelerare: Antreprenoriat Feminin I, implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women Moldova (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) și cu susținerea financiară a Suediei.

Preluat de la: diez.md