1529837576208.png

Această săptămână încheie prima lună a verii, iar astrele prezic că va fi una a curajului. Cei mai mulți nativi vor vrea să-și trăiască autentic viața sau să facă lucrurile în felul lor, pe când unii vor avea nevoie doar de liniște și iubire.

BERBEC. Îți dorești să descoperi lucruri noi, motiv pentru care în toată săptămâna o să fii în așteptarea weekendului, pentru o scurtă expediție. Cu cât mergi mai departe de locul tău obișnuit, cu atât te simți mai bine.

TAUR. Toți oamenii din jurul tău par că se află într-o continuă agitație, iar acest lucru te neliniștește și amplifică stresul deja prezent. Încearcă să îți acorzi unele momente pentru a sta de unul singur. Spre sfârșitul săptămânii, distracția va fi nelipsită.

GEMENI. Visurile tale vor fi mai aproape de realitate. Toată munca pe care ai depus-o în ultima vreme va începe să se concretizeze. De asemenea, petreci mult timp cu prietenii pentru a discuta despre planurile voastre de viitor.

RAC. Ești cuprins de agitație, motiv pentru care este posbil să-ți ignori prioritățile. De asemenea, este posibil să nu ai aceeași opinie cu cea a unui bun prieten, însă încearcă să stai departe de conflicte. Spre sfârșitul săptămânii, îți dorești să redecorezi casa.

LEU. O persoană nouă va apărea în viața ta în aceată săptămână, iar evenimentele care vor avea loc îți vor chimba percepția despre un lucru ce îți era drag. În plus, vor exista multe momente în care îți va fi distrasă atenția, însă încearcă să nu te îndepărtezi de lucrurile prioritare.

FECIOARĂ. Ai o mulțime de energie și ești pregătit să faci față oricărei provocări care apare în calea ta. Ai o mulțime de idei, iar creativitatea și spontaneitatea te ajută să le pui în aplicare. Spre sfârșitul săptămânii vei avea mai multe lucruri de făcut decât în mod obișnuit, scrie jurnalul.ro.

BALANȚĂ. Ce se va întâmpla în această săptămâna va depinde în mod deosebit de starea ta de spirit. O să oscilezi de la fericire la tristețe în doar câteva secunde, iar acest lucru va fi puțin debusolant pentru cei din jurul tău. Simți că ți-ai creeat prea multe obligații sociale.

SCORPION. În această săptămâna vei învăța că lucrurile bune nu trec neobservate, iar fiecare faptă bună pe care o faci te va face să te simți mai împlinit. De asemenea, reușești să atragi atenția unei persoane dragi ție. Mai mult, vei fi nevoit să faci unele compromisuri pentru a mulțumi un membru al familiei.

SĂGETĂTOR. Ai o stare de spirit pozitivă și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. În plus, vei avea parte de mult romantism în această săptămână, însă va fi și momentul în care va trebui să te decizi în legătură cu ceea ce îți dorești.

CAPRICORN. Ai unele griji care nu îți dau pace, însă cel mai bun lucru pe care îl poți face este să discuți cu persoane apropiate despre tot ce te supără. Pe măsură ce discuți, lucrurile nu vor mai părea atât de dramatice. Romantismul va apărea pe neașteptate.

VĂRSĂTOR. În această săptămână înveți să te bucuri de fiecare lucru simplu care îți apare în cale. vremea frumoasă, o zi la plajă, o zi cu prietenii, tot ceea ce se va întâmpla în această săptămână te va face să apreciezi lucrurile pe care le ai. Te încarci cu energie pozitivă.

PEȘTI. Nu prea știi care este următorul pas pe care trebuie să îl faci. Te simți ca într-un puzzle cu mult prea multe piese, însă nu este niciun motiv de îngrijorare. Creativitatea nu te va abandona, iar lucrurile se vor rezolva în cele din urmă. Încearcă să te relaxezi mai mult.

Preluat de la: zugo.md