HZ5Q5V6WATSvet-main.jpg
Svetlana Mamaeva, o tânără originară din Chișinău, a ocupat locul III la concursul Miss Univers Canada. Cu toate acestea, Svetlana a fost desemnată pentru a reprezenta Canada la concursul Miss World, care va avea loc în decembrie în Puerto Rico.

Svetlana Mamaeva s-a născut în Republica Moldova și s-a mutat în Canada pentru a-și continua studiile. A absolvit cu diplomă de onoare Schulich School of Business, una dintre cele mai importante școli de afaceri din Canada.

Condusă de interesul său pentru acest domeniu, Svetlana a petrecut peste doi ani lucrând în domeniul bancar. Ulterior, și-a folosit experiențele academice și profesionale pentru a crea o inițiativă caritabilă numită FinPowered, care oferă ateliere gratuite de educație financiară pentru femeile din Canada. Obiectivul Svetlanei este să organizeze cel puțin 50 de ateliere de lucru pentru a sprijini femeile să devină mai bine informate și abilitate în domeniul finanțelor.

„Jobul meu de vis ar fi să devin cadru didactic universitar, ocupând în același timp funcții de conducere în industria afacerilor, în care lucrez în prezent. Prin inițiativa mea caritabilă, mi s-a părut plăcut să pot împărtăși cunoștințele mele cu ceilalți și de atunci, am avut în vedere să urmăresc o carieră didactică în acest domeniu”, a menționat Svetlana.

<!–

–> <!–

–>

După ce a fost desemnată drept cea mai frumoasă și mai deșteaptă tânără din Canada, Svetlana Mamaeva urmează să participe la concursul Miss World.

„În luna decembrie, voi merge la concursul Miss World, care va fi organizat în Puerto Rico. Vor participa concurente din peste 100 de țări. Sunt fericită că voi fi la acest eveniment”, a mai menționat tânăra.

Preluat de la: diez.md