galaxy-s8-plus-1.jpg
Galaxy S9 este un subiect tot mai fierbinte la bursa zvonurilor, iar motivele sunt întemeiate.

Potrivit informaţiilor apărute în publicaţia sud-coreeană Business Korea, Samsung va lua pe nepregătite competiţia lansând Galaxy S9 mai devreme. Astfel, dacă sezonul de lansări pentru telefoane Galaxy de obicei se încadra în intervalul martie-aprilie, anul acesta am putea face cunoştinţă cu Galaxy S9 încă din luna ianuarie 2018.

Nu este clar ce stocuri de produse va avea Samsung pregătite pentru o lansare atât de timpurie, însă dacă reuşeşte, manevra va pune Samsung într-o poziţie avantajoasă faţă producătorii care sperau să capteze atenţia publicului lansând mai devreme propriile vârfuri de gamă.

Pentru Samsung, oportunitatea devansării evenimentului de lansare Galaxy S9 pentru luna ianuarie este cât se poate de clară – prezenţa în cadrul CES 2018, o expoziţie care captează în fiecare an atenţia publicaţiilor de profil şi oferă un pretext pentru mulţi alţi jucători de industrie de a-şi prezenta ultimele inovaţii.

Astfel, Samsung Galaxy S9 ar putea concura pentru atenţir sub lumina reflectoarelor cu rivalul LG G7, de asemenea pregătit pentru luna ianuarie, scrie go4it.ro.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, lansarea Galaxy S9 va fi mai mult decât un exerciţiu de imagine, Samsung dorind să aducă noul smartphone în magazine cât mai repede cu putinţă, în speranţa de a distrage atenţia cumpărătorilor de la rivalul iPhone X.

Preluat de la: diez.md