xiaomi-14-ultra-good.jpeg

Xiaomi anunță cu entuziasm startul vânzărilor pentru mult așteptatul smartphone Xiaomi 14 Ultra în Republica Moldova. Pentru a celebra lansarea, în perioada 11-21 aprilie, Xiaomi oferă un cadou special. Oricine alege noul Xiaomi 14 Ultra va primi o trotinetă electrică Xiaomi Scooter 3 Lite. Această trotinetă elegantă și performantă este perfectă pentru deplasările urbane, oferind o modalitate distractivă și ecologică de a te mișca prin oraș. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Cameră

Noul Xiaomi 14 Ultra este un smartphone cu un sistem cvadruplu de camere configurate cu suportul Leica. Toate patru au o rezoluție de 50MP. Camera principală se remarcă printr-un senzor de 1 inci și o diafragmă variabilă în mod continuu F1.63-F4.0. Iar un zoom optic de până la 5x este asigurat de obiective Leica Summilux, unul tele variabil de 75 mm și altul periscopic de 120 mm. Ar mai fi de notat că sistemul de camere permite filmări în maximum 8K 30fps.

Ecran

Ecranul este principala suprafață de interacțiune cu un smartphone, iar în cazul lui Xiaomi 14 Ultra a fost necesar să fie unul de calitate superioară. Xiaomi 14 Ultra are un panou de afișare C8 special pentru Xiaomi. Panoul utilizat aici este un LTOP AMOLED cu rezoluție WQHD+ (1440 x 3200 pixeli). Acesta propune o rată variabilă de refresh (1-120Hz), poate reda 68 de miliarde de culori, suportă Dolby Vision și HDR10+. Un alt atu important este o luminozitate maximă de 3000 de niți!

Procesor

Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 3 face noul Xiaomi 14 Ultra un smartphone ultra-rapid și eficient din punct de vedere energetic pentru o autonomie a bateriei care durează toată ziua. Noua arhitectură de nuclee 1+5+2 crește performanța procesorului cu 32% față de Gen 2. Performanța GPU este crescută cu 34%. Bateria cu densitate energetică ridicată de 5000 mAh permite o utilizare continuă de până la 14.5 ore.

Oferta este disponibilă în magazinele partenere Bomba, Darwin, Enter, Maximum, MI.md, Moldcell, Orange Moldova și Ultra în limita stocului disponibil.

Nu ratați această oportunitate unică de a deține un smartphone de top și o trotinetă electrică performantă oferită gratuit!

Preluat de la: diez.md