diez-share-facebook.png
Toate studentele de la ASEM pot participa și în acest an la cea de-a XVI-a ediţie a concursului de frumuseţe şi inteligenţă „Miss ASEM – 2018”. Acesta este organizat de către Academia de Studii Economice a Moldovei, sub egida rectorului şi Senatul Studenţesc al ASEM.

Scopul concursului este de a promova frumosul în mediul de afaceri și de a susține spiritul antreprenorial în rândul studentelor ASEM. Alături de evenimentele tradiționale unui concurs de frumusețe, Miss ASEM – 2018, include activități, evenimente orientate către dezvoltarea brand-ului personal al viitoarelor femei de afaceri.

Concursul din acest an cuprinde următoarele probe:

– Prezentarea personală într-un mod artistic;
– Prezentarea sponsorului de către participante;
– Prezentarea în rochii de seară;
– Prezentarea în rochii de mireasă.

Finala proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie-începutului lunii aprilie, la unul dintre cele mai selecte localuri din Chişinău.

Pe lângă cadourile acordate de organizatori şi sponsorii concursului, câștigătoarea va beneficia şi de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion şi frumuseţe din Chişinău.

Reamintim ca, în cadrul proiectului finalistele care vor participa la concurs vor fi zece la număr şi vor fi selectate la o preselecţie organizată pentru toate aplicantele la data de 04 martie 2018.

AICI găsești formularul de participare Miss ASEM 2018.

 

Preluat de la: diez.md