Diez-960x480-ro-07.jpg
După lansarea recentă a rezervelor de tutun Bronze Label, IQOS Moldova și Darwin vin cu noutăți plăcute pentru utilizatori, dar și pentru fumătorii adulți care caută o alternativă mai bună țigaretelor. De curând, gama HEETS a fost completată cu un nou gust – Sienna Label. Noile rezerve de tutun reprezintă un amestec bogat de tutun cu note subtile de lemn și ceai.

Fiți printre primii utilizatori IQOS care încearcă noile HEETS Sienna Label! Din 13 mai le puteți comanda online exclusiv la www.darwin.md și beneficiați de livrare gratuită la procurarea a cel puțin unui cartuș.

Sortimentul rezervelor de tutun este completat cu gusturi noi pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică de savurare a tutunului autentic, fără ardere, scrum și cu mai puțin miros neplăcut. În același timp, fumătorii adulți care își doresc o alternativă mai bună pot descoperi pentru sine gustul potrivit.

Gama HEETS – pentru gusturi diverse

Dacă încă nu ați reușit să descoperiți diversitatea HEETS și să vă găsiți gustul preferat, încercați-le acum:

# Bronze Label — un amestec de tutun bogat și intens, cu note calde de cacao și fructe uscate

# Sienna Label — un amestec bogat de tutun, cu note subtile de lemn și ceai

# Amber Label — un amestec bogat de tutun, cu note delicate de lemn și nuci

# Yellow Label — un amestec fin de tutun cu aromă intensă, accentuat de note rafinate de condimente

# Turquoise Label — un amestec fin de tutun cu aromă proaspătă de mentă.

Pentru a afla mai multe detalii despre tehnologia de încălzire a tutunului accesați iqos.com. Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate, asociate consumului de tutun. Produsul conține nicotină care generează un grad sporit de dependență și este destinat doar fumătorilor adulți.

Preluat de la: diez.md