Fără-titlu-2.jpg
Reprezentanta Moldovei la Eurovision, Ana Odobescu a susținut cea de-a doua repetiție oficială pe scena Eurovision. Tânăra a interpretat piesa „Stay”, cu care reprezentanta Republicii Moldova va evolua în a doua semifinală, pe 16 mai.

Moldova va evolua a 3-a în acea seară, iar tot în aceeași semifinală se mai regăsește și România, dar și Rusia.

Vezi aici evoluția:

Despre show-ul ei: „Vreau să spun că noi nu vom avea calculatoare. Tot showul va fi doar artă, artă vie, care de foarte mult timp nu a fost văzută la Eurovision. Credem că asta îi va surprinde plăcut pe oameni, pentru că ultimul timp se folosește tot mai mult grafica computerizată. Vrem să spunem doar că la noi nu va fi fierbinte. Știți cum se spune: Veniți după noi – va fi fierbinte! Nu, la noi va fi rece”, a spus Odobescu.

Eurovision 2019: Cât costă participarea Moldovei la concurs, dacă cea a României este de 100.000 de euro.

Prima repetiție a Annei Odobescu o puteți vedea aici.

Cea de-a 64-a ediției a Concursului Muzical Eurovision 2019 va avea loc în Israel, după ce anul trecut, la Lisabona, interpreta Netta a cucerit publicul cu piesa „Toy”. Concursul se va desfășura în Tel Aviv Convention Center și va fi format din două semifinale, 14 și 16 mai, și finala ce va avea loc la data de 18 mai 2019. Tradițional, show-ul va fi transmis în direct de Moldova 1, Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.

Preluat de la: diez.md