1280x720-RO.png

Luna iunie este declarată luna copiilor la Shopping MallDova! Centrul comercial se transformă într-un loc de distracție, plin de aventuri și surprize. 

Sărbătorim Ziua Copilului cu distracție garantată pentru copiii de toate vârstele! Organzatorii și-au propus să creeze o atmosferă de sărbătoare și bucurie continuă pentru toți vizitatorii Shopping MallDova, cu activități menite să aducă zâmbete pe fețele celor mici nu doar pe 1 iunie, ci pe parcursul întregii luni.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou perfect pentru copiii voștri, ce spuneți de o zi de neuitat la Shopping MallDova pe 1 iunie?

Shopping MallDova dă startul marii distracții pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului:
# 10.00 – Bezele gratuite pentru copii, pentru un început dulce (intrarea centrală);
# 11.00 – 13.00 – Copii pot deveni mici artiști, alături de clovnii care vor face diferite figurine din baloane;
# 11.00 – 14.00 – Transformă-te în personajul tău preferat la sesiunile de face painting (etajul 2);
# 12.00 – 13.30 – Pornim într-o călătorie în jurul lumii la Show-ul științific „80 de minute în jurul lumii” (parter);
# 13.30 – 15.30 – Petrecere cu dansuri, cântece, concursuri și cadouri pentru cei mai activi participanți (parter). 

Continuăm distracția și pe 2 iunie:
# 15.00 – 17.00 – Animatori și Crazy Party cu Zebra, Elefantul și Pălărierii Roz. Vino să dansezi și să te distrezi!

Surprizele nu se opresc nici pe parcursul întregii luni:
# 6 iunie, 17.00 – O explozie de culoare și bucurie la crio show și ploaia de baloane cu Barbie, Ken și 2 Fioki;
# 13 iunie, 17.00 – Un spectacol agricol plin de haz cu participarea „Traktor show” cu fermierii Ben și Elly, pepeni verzi și wool show;
# 16 iunie, 16.00 – Sweet Shugar show – un spectacol duuulce și delicios!;
# 20 iunie, 17.00 – Vino să te joci cu eroii tăi favoriți la Tetris party cu personaje Minecraft, robotul Bumblebee și un salut magic;
# 27 iunie, 17.00 – Intră în lumea basmelor, cu bule magice de săpun, zăpadă pufoasă și cu Unicornii Pegas;
# 30 iunie, 16.00 – Wow show. Un spectacol interactiv cu eroi îndrăgiți, care te va lăsa fără cuvinte!

Distracția continuă și în fiecare zi de vineri și sâmbătă:
# 16.00 – 18.00 – Vino să te distrezi alături de animatori care aduc zâmbete și veselie. 

Oferte speciale pentru întreaga familie

Pe lângă distracția garantată, luna iunie la Shopping MallDova este și ocazia perfectă pentru a te bucura de cumpărături. Multe dintre magazine au pregătit oferte speciale și promoții exclusive. Descoperă noile colecții de haine și încălțăminte pentru noul sezon de vară, accesorii, jucării și multe altele, la prețuri de nerefuzat.

Mastercard și maib junior sunt partenerii evenimentului Kids Day 2024. Maib junior, fiind cel mai cool card bancar pentru copii și adolescenți, e gata de o nouă aventură de vară și te invită să fii în trend cu acest card cu design jucăuș, cu acces la o aplicație mobilă prietenoasă și toate avantajele gestionării banilor în siguranță. 

Maib este liderul sectorului bancar din Republica Moldova, apreciat atât pentru produsele și serviciile bancare, cât și pentru experiențele pe care le creează clienților în sucursale sau online. Angajamentul brandului maib este de a crea soluții financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viață, care inspiră oamenii să fie mai fericiți și afacerile – mai prospere.

Shopping MallDova este cel mai popular centru comercial, recunoscut pentru diversitatea magazinelor, restaurantelor și activităților recreative pentru întreaga familie. Oferim vizitatorilor noștri de fiecare dată experiențe memorabile, și luna copiilor nu face excepție. 

Copiii sunt cei mai fericiți când își petrec timpul cu părinții. De 1 iunie, distrați-vă împreună la Shopping MallDova! Vă așteptăm cu drag să vă alăturați aventurilor noastre și să faceți parte din magia verii!

Preluat de la: diez.md