shutterstock_314019785-scaled-1.jpg

Ai admirat dintotdeauna acea forță de campion? Acel sentiment că poți realiza orice? Cum ar fi să realizezi că AI toate aceste lucruri în TINE? Și că acestea de-abia așteaptă să fie exploatate? Iată la ce să fii atent/ă!

O persoană obișnuită NU se implică mai mult decât e cazul. Nu își depășește condiția, stă în acea zona de confort… Se bucură de ceea ce are, atât cât are și nu depune un efort suplimentar.

La polul opus, ei bine la polul opus, un campion nu se teme să se implice, să dea ce e mai bun, să demonstreze că poate mai mult.

Mentalitatea de campion te obligă să îți asumi atunci când greșești. Căci da, cu toții facem și greșeli. Dacă ai o astfel de gândire, din start ești câștigat/ă.

Oricât de mult te iubește o anumită persoană, ei bine, nu ea trebuie să fie responsabilă de propria-ți fericire, de propria-ți stare de bine. Tu ești singurul/a responsabil/a de asta. Așa că trebuie să înveți să te prioritizezi și să ai grijă de tine!

Odihna este importantă, te ajută să fii productiv/ă. Dar, dacă vei vrea să faci ceva în viață, va trebui să sacrifici din timp. Un antreprenor, de pildă, un lider, nu lucrează 8 ore/zi. Lucrează 12,14,16! Mai mult, un om de succes aleargă, se zbate, este într-o continuă ascensiune. Și da, pentru acest lucru se prea poate să doarmă și 4-5 ore/ noapte. Visul său îi dă putere să nu cedeze!

Un om delăsător lasă totul pe a doua zi. La polul opus, mentalitatea de campion nu doar că te împinge să rezolvi totul AZI și ACUM, ci te ajută înțelegi și că ziua de mâine nu este garantată pentru nimeni. Prezentul este tot ce ai și trebuie să profiți cât poți de el!

Citește și: Leadership: ce-ți trebuie pentru a fi un lider

FOTO: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro