profimedia-0784634409.jpg

Sarah Jessica Parker arătă fabulos la cei 59 de ani ai săi. Celebra actriță a împărtășit unul dintre cele mai bune secrete ale sale pentru îngrijirea pielii, dezvăluind ce face pentru a preveni ridurile de tipul ‘laba gâștei’ la orice vârstă.

Prin intermediul contului său de Instagram, frumoasa actriță a împărtășit o fotografie în care arăta unul dintre produsele sale esențiale pentru îngrijirea pielii. De data aceasta, ea a optat pentru o cremă de netezire pentru conturul ochilor, ideală pentru a avea un ten hidratat și radiant. Acest produs este, fără îndoială, unul dintre elementele de bază (pe care toate ar trebui să le avem) pentru a arăta un ten impecabil odată cu trecerea anilor. Recomandarea este să aplici o cremă, un ulei sau un ser în această zonă a feței atât dimineața, cât și seara pentru a te ajuta să combați semnele îmbătrânirii.

Sarah Jessica Parker își începe ziua cu o curățare blândă pentru a elimina impuritățile și a-și pregăti pielea pentru hidratare. Folosește un demachiant facial delicat care nu-i usucă pielea.

După ce îți speli fața, aplică o cremă antirid cu acid hialuronic și retinol pentru a menține pielea hidratată și protejată pe tot parcursul zilei.

Protecția împotriva razelor UV este foarte importantă pentru a preveni îmbătrânirea prematură și petele solare, așa că nu uita niciodată să aplici acest produs.

Seara, repetă rutina de curățare și aplică din nou crema antirid. În timpul nopții, pielea se regenerează, iar această cremă maximizează acest proces.

 

Sursă – https://www.panoramaweb.com.mx/bienestar/2024/6/27/sarah-jessica-parker-hace-esto-para-no-tener-patas-de-gallo-los-59-mas-30416.html

Sursă foto – Profimedia

Preluat de la: csid.ro