Imagine1-1.jpg
Aşteptaţi reduceri și promoții de Crăciun pentru a procura abonament la Xbox, licență Microsoft Office, acces la biblioteci online sau alte produse digitale? Nu ezitaţi și profitați de cele mai mici prețuri!

Liderul de pe piața moldovenească în domeniul plăților online a pregătit clienților săi o surpriză incomparabilă! Acum cel mai mare market de produse digitale – PLATI.RU este accesibil în aplicația mobilă RunPay.

Numai cu ajutorul aplicației RunPay, în doar câteva click-uri fiecărui client vor fi accesibile astfel de service-uri ca Microsoft Office, Photoshop, Xbox, chei pentru jocuri, utilit-uri și încă peste 55 de categorii de produse digitale și abonamente într-o singură aplicație din smartphone-ul Dumneavoastră.

Accesibilitatea prețurilor vă va surprinde plăcut! De exemplu abonament Xbox pentru un an întreg la doar 112 lei, pachet licențiat Microsoft Office pentru un an la doar 573 lei, și multe altele.

Astfel, cumpărăturile făcute alături de RunPay sunt nu doar rezonabile dar și foarte simple  – vizionați video-ul de mai jos și convingeți-vă singuri.

Nu ratați ocazia să încercați service-ul incomparabil RunPay! Cele mai avantajoase abonamente la cele mai dorite produse digitale – vă așteaptă.

RunPay —  când comoditatea e o prioritate.
mun. Chișinău, str. Aleea Gării, 42
Serviciul Protecție Clienți: (+373) 22-855-888
e-mail: [email protected]
site business: www.runpay.md
site plăți online: www.my.runpay.com

Preluat de la: diez.md