1486112573705.jpg

După două luni de amorțeală, luna februarie vine cu un pic de soare. Iar dacă weekendurile de iarnă sunt mai plictisitoare, pentru că frigul ne limitează, trebuie să găsim o metodă eficientă pentru a petrece timpul productiv și interesant.

De aceea, ZUGO a pregătit pentru tine câteva evenimente care te vor înviora.

Expoziția națională „Fabricat în Moldova”
Vino la cea de a XVI-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”. Târgul cu o suprafață expozițională de 2500 metri pătrați a adunat peste 350 de producători și branduri autohtone în incinta CIE „Moldexpo”. Târgul întrunește zeci de agenți economici ce activează în industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, dar și instituții de cercetări științifice, meșteri populari și alții. Expoziția se va desfășura în perioada 1-5 februarie.

Data: 1-5 februarie
Locația: CIE „Moldexpo”

Shake Your Book
„Interact Chiținău” te invită la un concert acustic care îmbină muzica de calitate, cele mai diverse cărți și desigur buna dispoziție. Daca ești interesat, vino la "Shake your book".
Nu ai nevoie de nici un bilet, doar de o carte,care ulterior va ajunge în biblioteca unei case de copii.

Data: 3 februarie, ora 18:30-22:30
Locația: Coffemolka
Str. Mihai Eminescu 72

Simularea procesului de judecată
Consiliul Local Copiilor și tinerilor organizează Simularea unui proces de judecată la care este invitat orice doritor. La această simulare vor participa persoanele care nu au nici un fel de experineță în dar care ar dori să își lege viața cu jurisprudența.

Data: 3 februarie, ora 16:00-18:00
Locația: Primăria Municipiului Chișinău

UITe Mafia Club: CVII (Social Network Edition)
Vino la Orange Monin pentru a juca „Mafia” după reguli profesioniste, Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitațile analitice și controlul propriilor emoții.

Data: 4 februarie, ora 17:00-21:00
Locația: Orange Monin Wi-FI Cafe
Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 130

Free Presentation on How To Write an MBA Application Essay
Centrul American invită profesorii de engleză, tineri specialiști și studenți la prezentarea: „Cum se scrie un eseu de aplicare MBA?”. În cadrul evenimentului vor vorbi și vor instructa: Will Dickson și Vladimir Șnurenco.

Data: 4 februarie, ora 10:00-11:30
Locația: American Language Center

Reinventează-TE – conferinţă motivaţională în Orhei
Ești invitat la primul eveniment din cadrul proiectului „Descoperă-ți valoarEA”, care îşi propune să inspire, să motiveze şi să incurajeze femeile să se reinventeze şi să-și descopere potenţialul. 
Conferinţa motivaţională „Reinventează-TE” va fi un eveniment în premieră pentru Orhei.
Vino să ascultaţi poveştile de succes ale orheiencelor: Svetlana Matvievici, Diana Voevutki, Victoria Ursu și Angela Stafii.

Data: 5 februarie, ora 14:30-20:00
Locația: Restaurant Versailles
Str. Vasile Lupu 44, Orhei

Frumoasa călătorie a urșilor panda
Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda”, povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca.
Urșii panda – un spectacol de atmosferă și relaxare

Data: 5 ianuarie, ora 18:30-8:00
Locația: Teatrul „Geneza Art”

Climbyrinth (a mix from climbing and labyrinth)
Vino la primul eveniment de orientare în spațiu 3D din Republica Moldova.
Orientarea 3D presupune deplasarea pe traseul clasic în labirint, nu numai pe orizontală, dar și pe verticală. Verticalitatea traseului va fi posibilă cu folosirea echipamentului, copacilor și pereților de escaladă.

Data: 5 februrie, ora 11:00-14:00
Locația: Gimnaziul „Galata”

Preluat de la: Zugo.md