profimedia-0306342097.jpg

Rebel Wilson face dezvăluiri picante în noua sa carte de memorii, Rebel Rising, iar la 44 de ani împărtășește destule detalii intime despre viața sa de până acum. Aceasta include și povestea despre pierderea virginității la vârsta de 35 de ani. Înainte de a scrie despre experiența descoperirii sexualității sale, nu a spus niciodată nimănui câți ani avea când și-a pierdut virginitatea.

„E ca un mic secret rușinos pe care l-am ținut”, scrie ea. „Sunt o ÎNTÂRZIATĂ”.

În cartea sa, Rebel detaliază experiența pierderii virginității, scriind că „parte din motivele pentru care am așteptat atât de mult să fac sex este pentru că simțeam că, fiind o fată mare, nimeni nu m-ar găsi vreodată atrăgătoare sexual.”

Ea scrie: „Când era vorba de intimitate fizică, eram terifiată. Am sărutat mai multe persoane pe ecran decât în viața reală. Și având în vedere că am așteptat atât de mult, voiam să iubesc cu adevărat persoana cu care urma să mă culc.”

Rebel își amintește cum și-a ajutat mama în timpul tratamentului pentru cancerul la sân. „Viața E scurtă”, scrie ea. „Nu voiam să-mi trăiesc viața fără să experimentez sexul… Urma să simt frica și pur și simplu să o fac.”

O colegă de distribuție din Pitch Perfect o cuplează cu un bărbat numit Mickey, împărtășește Rebel. Cei doi iau lucrurile încet.

„Sunt aproape la greutatea mea maximă, dar acest tip minunat mă face să mă simt dorită,” scrie ea. „Se simte uimitor.”

„Și știu că sunt mulți oameni care amână sexul și relațiile până când slăbesc: „Voi pierde zece kilograme și APOI voi căuta iubirea în vară”, dar cred că dorința nu are nimic de-a face cu dimensiunea sau greutatea, ci cu încrederea pe care o proiectezi… Am folosit greutatea mea ca pe o scuză pentru a evita intimitatea atât de mulți ani și acum îmi pare rău că am făcut-o. Dacă cineva te place, atunci te place. Ești un pachet întreg, nu doar un număr pe cântar. Cel puțin acum învățasem această lecție.”

Rebel Wilson şi lupta cu greutatea. Încă 8 kilograme de dat jos şi scapă de numele ”Grăsuţa Hollywood-ului”

Actrița din Senior Year a spus pentru People că a vrut să-și împărtășească povestea pentru a le permite oamenilor să știe că „nu toată lumea trebuie să-și piardă virginitatea în adolescență”.

„Oamenii pot aștepta până sunt pregătiți sau până când sunt puțin mai maturi,” a spus ea. „Și cred că asta poate fi un mesaj pozitiv. Evident, nu trebuie să aștepți până ajungi la treizeci de ani, ca mine, dar nu ar trebui să simți presiune ca tânăr.”

Rebel a spus că a încercat să evite subiectul cât a putut de mult în adolescență, deși odată i-a spus celei mai bune prietene: „Oh, da, am făcut-o doar să scap de asta când aveam cam 23 de ani”, a spus ea. Rebel a spus că de obicei pleca din cameră când oamenii vorbeau despre sex și pierderea virginității lor.

„Și apoi oamenii care spuneau, „Oh, la 24 de ani, e atât de târziu.” Și apoi stau aici și mă gândesc, „Oh, Doamne, vârsta mea e 35. Ce naiba? O să par cea mai mare ratată”, a spus ea.

Dar Rebel a spus pentru Today că este „atât de bucuroasă că mi-am pierdut virginitatea în condițiile mele”. Ea a adăugat: „Vreau să spun, eram mai mult decât pregătită la acea vârstă.”

Rebel a spus pentru People că experiența sa cu sexul ar fi fost diferită dacă s-ar fi născut cu 20 de ani mai târziu.

„Probabil că mi-aș fi explorat sexualitatea mai mult. Știam doar că sunt atrasă de bărbați, și asta era normalul”, a spus ea. „Și așa că atunci când am început să mă deschid probabil mai mult după moartea tatălui meu și să îmi dau seama, chiar dacă văzusem căsătoria ca pe ceva teribil și o pierdere de timp, am început să mă deschid și la asta. Și apoi doar ani mai târziu, întâlnind femei și având sentimente pentru o femeie, și asta, cred că este un semn al locului unde era societatea.”

Rebel a spus pentru Today că a auzit de la mulți oameni de pe social media care au spus că au fost și ei „întârziați în a înflori”. Ea a adăugat: „Tinerii nu trebuie să simtă presiunea de a fi sexualizați de la o vârstă fragedă.”

Foto: profimedia

Surse: 

Preluat de la: csid.ro