unnamed-file.jpg
Duminică, 24 martie, în incinta centrului Tekwill din capitală s-a desfășurat cel de-al șaselea campionat de asamblare la viteza a puzzle-urilor „Puzzle Day by Castorland 2019”. La competiție au participat 100 de echipe, formate din 3-4 persoane. Acestea au fost împărțite în categoriile „Amatori și Profesioniști”. Pentru fiecare categorie au fost pregătite seturi de puzzle-uri de un grad de dificultate diferit. În total, la campionat au participat în jur de 400 de persoane.

La fel ca și în edițiile precedente ale campionatului, echipele au avut la dispoziție două ore pentru a asambla un puzzle format din 500 de piese. Câștigătorii erau vizibili deja de la începutul competiției, pentru că au preluat conducerea cu o marjă esențială. Astfel, în categoria „Amatori” au câștigat:

1. Echipa “Kaktusez”, care a reușit să asambleze puzzle-ul în 1 oră 8 minute și 52 secunde;

2. Echipa “Our Family, care s-a descurcat cu această sarcină în 1 oră 47 minute și 38 secunde;

3. Echipa “Bubble”, care a obținut rezultatul de 2 ore și 23 secunde.

Câștigătorii printre echipele din categoria „Profesioniști” sunt:                                                           

1. Echipa “CUC”, care a reușit să asambleze puzzle-ul în 32 minute și 11 secunde.

2. Echipa “Assassins Team”, care a obținut rezultatul de 35 minute;

3. Echipa “Oxetane”, care s-a descurcat cu această sarcină în 36 minute și 21 secunde.

Campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019” a devenit o adevărată sărbătoare de familie. La competiție au participat părinții cu copiii lor, precum și companii de prieteni și colegi. Organizatorii au pregătit și o zonă specială de joacă pentru cei mai mici vizitatori ai campionatului. În cadrul evenimentului a fost organizată și o loterie. Câștigătorii loteriei s-au făcut cu premii din partea partenerilor – compania Castorland și serviciul de selectare a specialiștilor Profi.md. Evenimentul s-a încheiat cu o gustare dulce – un tort festiv, pregătit de proiectul mama.md și partenerul Dulcinella pentru toți participanții.

Preluat de la: diez.md