Chisinau-Maker-Fair.jpg

Maker Faire este un loc care promovează creativitatea în orice domeniu – știință, inginerie, industrii creative și meșteșugărit. Dacă ai un proiect sau o invenție pe care ești entuziasmat să o prezinți, ești așteptat cu brațele deschise la Maker Faire. Aici vei avea oportunitatea de a te conecta cu alți makeri, de a-ți împărtăși cunoștințele și abilitățile, și de a inspira alți oameni să creeze.

În cadrul festivalului, poți avea propriul tău stand pentru proiectul tău, poți susține o prezentare, un atelier sau o demonstrație. Pentru a te implica, completează formularul de participare disponibil aici. Așteptăm cu nerăbdare să te vedem la Maker Faire!

Festivalul va fi structurat în mai multe zone timp de două zile: 

Intrarea în fiecare dintre aceste zone va fi gratuită pentru toți vizitatorii!

Cine poate participa:

Termenul limită pentru completarea formularului de participare este 31 mai 2024.

Taxa de participare este de 150 MDL pentru cei care doresc să își vândă produsele la standuri. 

Participarea este gratuită pentru cei care nu au intenția să comercializeze produsele lor în timpul evenimentului, dar doresc să se promoveze.

Ești așteptat cu drag la evenimentul care va avea loc pe 15-16 iunie la Tekwill și FabLab, situat pe strada Studenților 9/11, între orele 10.00 și 19.00. 

Hai să explorăm împreună o adevărată aventură tehnologică! Nu rata ocazia de a te conecta cu makerii din Moldova, de a învăța abilități noi și de a-ți prezenta creațiile.

Preluat de la: diez.md