masca-hidratanta-masca-din-textil-masca-penru-fata-textil-grandshop.jpeg
Deshidratare, apatie, oboseală – iată câteva dintre atributele care descriu cel mai bine starea pielii după o iarnă complicată, dar există o soluție: produse BIO pentru îngrijirea pielii. Care sunt de nelipsit din rutina ta și cum să le alegi, află dintr-un material oferit de echipa magazinului online GrandShop.


Crema de mâini potrivită – un aliat pentru o piele de catifea

Mâinile sunt extrem de expuse factorilor nocivi – schimbările de temperatură, umiditate, produsele chimice și poluarea, toate au influență directă asupra pielii fine a mâinilor. Vrei totuși o piele îngrijită și sănătoasă? În acest caz, poți opta pentru crema de mâini revitalizantă și hrănitoare cu extract de cartof, Natural Apothecary. Cu o varietate de vitamine, minerale şi uleiuri esenţiale, produsele de îngrijire potrivite oferă rezultate uimitoare, nu au efecte adverse şi oferă o hidratare a pielii semnificativ crescută.

Ron Lach

Tonifiere și hidratare corespunzătoare

Marea problemă a pielii după iarnă e că aceasta devine mai sensibilă, mai afectată de diferite iritații. Respectiv, următorii pași pe care trebuie să îi întreprinzi e să:
# Optezi pentru o tonifiere corectă – înlocuiește tonicul agresiv cu unul moale, care ar umple porii și ar echilibra secreția de sebum, în cazul în care ai o piele extrem de uscată.
# Hidratarea corectă – în grabă sau din necunoștință de cauză, multe femei sar peste această etapă sau uită că nu e suficient doar să aplici o cremă simplă de față. Pentru ca tenul tău să fie sănătos se cuvine să:
# Alegi crema conform tipului de piele – de exemplu, profund hidratantă dacă o ai foarte uscată sau regenerantă, dacă ești posesoarea unui ten afectat de acnee;

Nu uita de crema pentru zona ochilor, deoarece este o regiune foarte sensibilă a tenului, purtând primele semne de îmbătrânire și fiind adeseori afectată de cearcăne sau cuperoză.

Yan Krucov

Curățare sau hidratare extra

De nelipsit din rutina ta trebuie să fie o mască pentru îngrijirea feței, în dependență de tipul tenului și de problema pe care vrei să rezolve. Există câteva tipuri de măști care pot fi alternate săptămânal:
# Măștile de hidratare – care vin să hrănească pielea cu substanțe nutritive și să îi confere un aspect mai sănătos, mai luminos.
# Măștile de regenerare – se potrivesc pentru tenul afectat de acnee sau de urmele de post – acnee. Acestea umplu epiderma și ajută mecanismele sale de regenerare să funcționeze la turații maxime.
# Măștile de curățare – unele dintre cele mai bune din această categorie sunt cele cu argilă, care vor curăța epiderma în profunzime și o vor lăsa tonifiată, pregătită pentru aplicarea produselor de îngrijire. Atenție, însă, la respectarea duratei de utilizare pentru a nu afecta echilibrul PH al pielii.

Ivan Samkov

Cumpără produse online pentru îngrijirea pielii, de la magazinul GrandShop, fără sulfați și parabeni, netestate pe animale – deci sigure, și oferă-i tenului, dar și corpului tău grija pe care o merită din plin, zi de zi. În plus, la ei găsești cele mai bune cosmetice BIO, perfecte pentru a fi dăruite de 8 martie celor mai importante femei din viața ta.

Preluat de la: diez.md