337512497_717270450078741_2269738327955553472_n.jpg

Agențiile, organizațiile și brandurile din Republica Moldova sunt invitate să se înscrie la concursul COMMA – Communication Awards 2024. Competiția își propune să premieze cele mai inovative, creative și diverse campanii de comunicare realizate în România și Republica Moldova.

COMMA – Communication Awards are drept scop să devină un eveniment de referință în lumea comunicării și a relațiilor publice, punând accent pe inovație, creativitate și strategie în campaniile și proiectele companiilor și organizaților din România și Republica Moldova. Competiția va evidenția excelența în comunicare și va promova un standard înalt de profesionalism în rândul practicienilor din domeniu.

Prima ediție a competiției include 16 categorii deschise pentru nominalizări publice și cinci categorii speciale.

Categorii deschise nominalizărilor publice

Categoriile acoperă diverse ramuri din comunicare și PR, precum și proiecte care vizează rețelele sociale, content strategy, influencer marketing, employee engagement.
Acestea sunt:
# PR For Good;
# Best PR Event;
# Best Brand Activations;
# Best Employee Engagement & Experience Campaigns;
# Best B2B Communication Campaigns;
# Best Integrated Communication Campaigns;
# Best Launch Campaigns;
# Creative Idea of the Year;
# Best Sustainability Campaigns;
# Best Influencer Communication Campaigns;
# Brand Storytelling;
# Innovative Communication Campaigns;
# Best Corporate Communication Campaigns;
# Best Communication Strategy;
# Best Content Strategy;
# Best Social Media Campaigns.

Categorii speciale

# Grand Prix for PR Consultancy of the Year;
# Grand Prix for Campaign of the Year;
# Communication Leader of the Year;
# Best Brand Ambassador;
# CEO of the Year.

La ediția inaugurală a competiției, prima înscriere pentru o campanie sau pentru un proiect este gratuită în oricare dintre categoriile deschise nominalizărilor. Nominalizările trimise până pe 22 ianuarie beneficiază de un preț redus de 125 de euro. Din 23 ianuarie prețurile vor crește până la 175 de euro.

Regulamentul integral al competiției poate fi consultat aici.

După preselecția realizată de organizatori, jurizarea va fi efectuată de un grup de specialiști în domeniul relațiilor publice și comunicare. Premiile vor fi acordate în cadrul galei COMMA – Communication Awards, care urmează să aibă loc pe 19 martie. Evenimentul este preconizat pentru ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Hotel.

Persoanele interesate pot propune un proiect la acest link. Înscrierile în competiție sunt deschise până pe 7 februarie 2024.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md