1-22.jpg
Pentru cei care vor să aibă parte de senzații tari în noaptea de Halloween, există filmele Horror. Adună-ți prietenii și țineți-vă de mâini, pentru că filmele de la cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu – sunt într-adevăr înspăimântătoare.

LUMINA INFERNULUI

Sora Ann (Jacqueline Byers) răspunde chemării de a fi prima femeie exorcistă… dar cine sau ce anume a numit-o? Ca răspuns la creșterea globală a posedărilor demonice, Ann vrea să se înscrie la o școală de exorcism redeschisă de Biserica Catolică. Până acum, aceste școli au instruit doar preoți în Ritul Exorcizării – dar un profesor (Colin Salmon) recunoaște darurile surorii Ann și acceptă să o instruiască. Ajunsă în linia întâi alături de colegul ei, Părintele Dante (Christian Navarro), sora Ann luptă pentru a salva sufletul unei copile despre care crede că este posedată de același demon care i-a chinuit mama cu ani în urmă. Hotărâtă să dezrădăcineze răul, Ann realizează curând că Diavolul o manipulează să facă exact ce vrea el.

INVITAȚIE ÎN IAD

După moartea mamei ei, Evie este abordată de un verișor pe care nu l-a mai întâlnit și care o invită la o nuntă fastuoasă în mediul rural englez. Curând, își dă seama că o conspirație gotică este în curs și că, în timp ce descoperă secrete șocante din istoria familiei sale, va trebui să lupte pentru a scăpa cu viață.

HALLOWEEN SFÂRȘITUL

Saga lui Michael Myers și Laurie Strode ajunge la un punct culminant înfiorător în această ultimă parte a francizei.

Preluat de la: diez.md