1530791837824.jpg

Pentru iubitorii de versuri, dar și de muzică, „Double seens cu Ioana Isac și Ronin Terente” este o oportunitate perfectă de a-ți petrece o seară de vară. Evenimentul, care va avea loc pe 12 iulie, promite a fi unul inedit pentru toți vizitatorii.

Ioana Isac și Ronin Terente și-au dat seen la poezii pe messenger și au decis să iasă în strada care intersectează iubirea. Așadar, ei vă invită și pe voi să vă alăturați acestui eveniment organizat cu drag.

„Poezia nu mai poate fi băută și mâncată din cărți, așa că ea va fi ajutată de muzică”, spun organizatorii pe pagina evenimentului.

Cei doi vor crea un Live act performance dintre cuvânt și sunet și vor fi ajutați de prietenii lor: Paul Morozoff, Petru Moiseev, Laura Bodorin, Rodica Olișevschi.

Nu rata acest eveniment pentru ca să petreci serile de vară mai frumos. Vino și tu la „Double seens cu Ioana Isac și Ronin Terente”, care va avea loc la localul „Kira’s Club”, la data de 12 iulie, între orele 20:00 – 22:00. Intrarea la eveniment este liberă.

Dacă vrei să faci o rezervare prealabilă în local, vezi detalii pe pagina evenimentului.

Preluat de la: zugo.md