personal6.jpg
Cum e să-ți reiei viața de la zero în SUA, după ce ai dezvoltat mai multe proiecte IT în Moldova? La aceasta, dar și la alte întrebări răspunde antreprenorul Mihai Stipanov în cadrul podcastului „Aprinde becul cu Stella Jemna”. 

Mihai Stipanov s-a lansat în afaceri încă din liceu. Din 2004 împreună cu partenerii săi a dezvoltat mai mult proiecte de business, cel mai de succes fiind o companie ajunsă în top 20 din Europa. Este vorba de o platformă pentru peste 25 de mii de freelanceri care fac content, dar și traduceri în peste 100 de limbi.

Acum Mihai este în board-ul acestei companii, iar din 2015, de când a căștigat Green Cardul traiește în două țări Moldova și SUA. Despre diferența de antreprenoriat în Silicon Valley și Moldova, ori cum Mihai a intrat intr-unul dintre cele mai mari acceleratoare de start-up-uri din lume puteți asculta în episodul 31 al podcastului.

Ascultați direct din telefoanele vostre mobile Apple podcasts, Google Play, Spotify sau Aprindebecul.com.

Povestea lui Mihai Stipanov este tare interesantă. Din liceu iși incerca puterile în business, a făcut de la ecommerce la vinzare de bilete avia, multe din acestea n-au avut sorț de izbândă. Atunci când una din afaceri a început a avea succes , Mihai câștigă Green Cardul și începe aventura americană împletită cu dorința de a continua afacerea în Moldova și de a-i ajuta pe cei care fac afaceri in IT acasă. Aici un teaser, mai multe în podcast.

Geplaatst door Aprinde becul cu Stella Jemna op Donderdag 21 mei 2020

Preluat de la: diez.md