sds.jpg
Lidia Scarlat este freelanceră în industria creativă, clienții săi aflându-se în Marea Britanie și SUA. Ea împreună cu alți freelanceri din Moldova face animații, design, modelează obiecte în 3D etc.  Cum e să lucrezi în această industrie și ce avantaje au freelancerii moldoveni ascultați în cel mai nou episod al podcastului „Aprinde Becul cu Stella Jemna”.

După ce a muncit mai mulți ani în producția de spoturi publicitare de animație pentru piața din Moldova, Lidia Scarlat a decis să cucerească piața străină, făcând export de servicii creative. Așa se face, că de la finele anului 2017 Lidia este freelancer și lucrează în domeniul artelor creative pentru companii și clienți din Statele Unite și Marea Britanie. Până acum ea a reușit să lucreze în mai multe proiecte mari a căror valoare depășesc șase zerouri. Lidia este convisă că freelancerii moldoveni pot fi competitivi pe piața internațională, iar pentru aceasta e nevoie de dorință și o engleză bună.

Joi în podcast vorbim cu Lidia Scarlat, tânăra care face de la producție la management și freelancing în domeniul artelor creative. Așa un teaser până iese un nou episod.

Geplaatst door Aprinde becul cu Stella Jemna op Dinsdag 26 mei 2020

Ascultă direct de pe telefoanele vostre mobile pe Apple podcasts, Google Play, Spotify sau Aprindebecul.com.

Preluat de la: diez.md