aurelius1-e1659435336581.jpg
Cea mai bună metodă de a profita de vară atunci când ne este frică să ne uităm în calendar este să ne alintăm cu lucruri noi și curioase, așa cum este și noul vin de la cei de la Aurelius – Pinot Grigio 2021.

Fructe verzi, mere, pere, lămâie și miere îți vor lăsa un postgust frumos în serile de vară care au mai rămas din 2022.

Despre vin

Aurelius

Aurelius Pinot Grigio este un vin de culoare galbenă, cu reflexii verzui, cu aromă predominant fructată, cu o simbioză elegantă lăsată de aciditatea notelor de lămâie și mere în tandem cu dulceața perelor și cu mierea de Acacia. În această sticlă veți descoperi aurul sufletului și gândurile nobile a celor ce onorează tradițiile vinificației moldovenești.

Se poate asocia excelent cu bucate din carne de pasăre, cu pește și cu legume.

Ce spun alții

Aurelius

Deoarece are 100 % Pinot Grigio, din roada anului 2021, de culoare galben-pai cu tentă verzuie, cu arome de pere, mere verzi, lămâie, cu un gust proaspăt, revigorant. Volumul alcoolic de 11,5 % este perfect pentru aceste zile toride, spune somelierul Andrei Cibotaru.

Aurelius

Cât costă și unde poate fi găsit

Vinul completează o serie de monosoiuri albe (Chardonnay, Fetească Regală și Viorica), plus un cupaj alb din gama Aurelius.

Aurelius

Le găsiți pe toate acum la preț redus — între 99 și 130 MDL — la magazinul Wine Time, recent deschis pe strada Grenoble 120/10. Acolo găsiți și superbul Brut Natur Roze în gama Aurelius, dar și multe alte produse bune.

Preluat de la: diez.md