pixel.png

Cântăreaţa Pink a vorbit recent despre experienţa prin care a trecut atunci când şi ea şi băieţelul ei în vârstă de trei ani au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Artista în vârstă de 40 de ani s-a pierdut cu firea la aflarea veştii şi a mărturisit că a avut parte de primele atacuri de panică din viaţa ei.

După ce a aflat că suferă de noul coronavirus, la fel şi băieţelul ei în vârstă de trei ani, Jameson, Pink i-a izolat pe soţul şi fiica ei într-o parte a casei şi a luptat cu boala. Într-un live pe Instagram cu Vanessa Inn, vedeta a povestit despre experienţa pe care a avut-o atunci când a fost diagnosticată cu COVID-19.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

<!–

Formul de quiz

–>

”Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îi izolez pe soţul meu Carey Hart şi pe fetiţa noastră Willow, de opt ani, într-o aripă a casei noastre şi eu şi Jameson să ne îngrijim unul pe celălalt în camerele alocate ”bolnavilor”. Atunci am avut atacuri de panică şi tremuram când o sunam pe doctoriţa de familie să îi comunic temperatura băiatului. În viaţa mea nu am simţit atâta frică”, a povestit Pink într-un interviu acordat pe o reţea de socializare.

Pink şi băieţelul ei s-au tratat acasă de coronavirus

Cântăreaţa a povestit că după ce rezultatele testelor au ieşit pozitive, a decis ca atât ea, cât şi băieţelul ei să se trateze acasă.

”Este foarte important ca oamenii să ştie că printre simptomele COVID-19 sunt şi atacurile de panică şi starea de anxietate. Mi se rupea sufletul când îl vedeam pe Jameson cum se lupta cu boala şi ţineam legătura cu doctoriţa să îi comunic temperatura lui. Atunci am avut primele atacuri de panică din viaţa mea. Îmi era teamă pentru viaţa lui Jameson şi eram epuizată din cauza exploziei de adrenalină din corpul meu care m-a ţinut în priză timp de 10 săptămâni cât am fost în carantină. Mă gândeam tot timpul: oare o să mor?”, a mai povestit artista.

Nopţile de 18, 19 şi 20 martie au fost înfiorătoare: se trezea noaptea sufocată. Nu putea respira şi se gândea că va muri. A primit de la doctriţa ei de familie un inhalator şi din 21 martie crizele au încetat.

 

Preluat de la: csid.ro