pixel.png

Cătălina Grama, cunoscută de o ţară întreagă sub numele Jojo, şi-a făcut curaj şi a povestit public un episod nu tocmai plăcut din adolescenţa ei, pentru că multe dintre persoanele care o urmăresc pe reţelele de socializare o întreabă dacă şi-a făcut operaţii estetice la nivelul feţei. Vedeta a dezvăluit că partea mai proeminentă a maxilarului este de fapt rezultatul unei experienţe tragice.

Jojo, despre experienţa tragică din adolescenţă

„Neaţa dragilor! Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ţi-ai mari maxilarul? V-am mai povestit odată că în adolescenţă am ţinut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoştinţa când eram la liceu. Am leşinat, am căzut şi m-am izbit puternic cu partea stânga a feţei de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumuseţea şi am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut şi o spasmofilie extremă (îmi tremurau şi mâinile, şi faţa în acelaşi timp)”, povesteşte Jojo.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

<!–

Formul de quiz

–>

„Am rămas cu o asimetrie a feţei (mandibulă mai proeminentă pe partea stânga şi un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat). Nu îmi fac mereu fotografiile pe <<partea mea bună>>, pentru că m-am obişnuit cu asimetria asta în timp. Aşadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu ştiu ce filtru (pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiţi-vă că niciun om normal la cap nu şi-ar mari maxilarele. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celălalt nu, iar maxilarul e mai pronunţat pe partea stângă. Aşa că… vedeţi voi? E o chestiune de unghi, poziţie şi aşa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toţii avem defecte mai mult sau mai puţin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corecta. Când haterii ies la vânătoare de defecte, ei nu realizează de cele mai multe ori la ce fac referinţă de fapt. Poate că vorbesc despre lucruri care pe ceilalţi îi răscolesc enorm. Încercaţi să nu îi mai judecaţi pe ceilalţi. Fiţi blanzi unii cu alţii pentru că frumuseţea e de fiecare dată în ochii privitorului”, a mai spus Jojo.

 

Preluat de la: csid.ro