Logo-pe-fotografie-main-picnic-diez-natura-evenimente-activitati-parc-natura-9.jpg

În fiecare zi, în toată țara se desfășoară o multitudine de evenimente interesante la care poți participa. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele programate pentru perioada 6-12 mai.

Andrei Jilihovschi și trupa Not An Idol vă invită la un concert de Paște cu genericul „Celui Înviat Mărire!”, acompaniați de orchestra simfonică și bandul condus de compozitorul Mark Oselski.

Concertul se va desfășura la Palatul Național „Nicolae Sulac” marți, 7 mai, începând cu ora 19.00.

Aici găsiți mai multe detalii.

Pub Quiz-ul este un joc intelectual distractiv care constă din mai multe runde, cu tematici variate. Echipa poate fi formată din cel mult opt persoane.

Organizatorii garantează întrebări bune, concurență acerbă și emoții pozitive, iar pentru a vă simți pregătiți de joc, aceștia recomandă să răsfoiți cele mai recente titluri de știri, să ascultați cele mai noi piese și să vă adunați prietenii.

Jocul se va desfășura în incinta localului Lake House marți, 7 mai, începând cu ora 19.30.

Aici găsiți mai multe detalii.

75 de ani de la nașterea maestrului Ștefan Petrache vor fi marcați în cadrul unui concert unplugged, desfășurat chiar în ziua în care acesta s-a născut, pe 8 mai.

Veți avea ocazia să audiați lucrări celebre, dar și melodii necunoscute din perioada anilor `70-80, realizate de Ștefan Petrache alături de diverse formații din Moldova și din fosta URSS, interpretate de Vlad Fotescu, Aurel Chirtoacă și Ștefan Albu, acompaniați de Misha Grossu Band.

Concertul se va desfășura miercuri la Artcor, începând cu ora 19.30.

Aici găsiți mai multe detalii.

Spectacolul este realizat după romanul „Nuntă în cer” de Mircea Eliade. Acesta prezintă istoria a doi bărbați, care își povestesc experiența de viață, cunoscând dragostea absolută dintre bărbat și femeie. Este o confesiune tulburătoare despre iubirea perfectă, predestinată. Un spectacol ce abordează tema cuplului cu multiplele sale căutări și neliniști, într-o unitate primordială a spiritului uman.

Spectacolul va avea loc la Teatrul Geneza Art joi, 9 mai, începând cu ora 19.00.

Aici găsiți mai multe detalii.

Pe 9 mai se va desfășura festivitatea de prezentare și premiere a nouă scenarii de film de lungmetraj elaborate în cadrul Laboratorului de Dramaturgie Cinematografică LitFilm.

La eveniment vor fi prezenți, pe lângă persoanele care au lucrat la scenarii, autorii operelor literare adaptate, mentorii și membrii juriului din București.

Evenimentul se va desfășura la Mediacor, începând cu ora 16.00.

Aici găsiți mai multe detalii.

Show-ul „De Cádiz a Jerez” este esența sufletului andaluz. Creând un vârtej de energie, pasiune, muzică și dans, artiștii invită publicul într-o călătorie emoționantă prin coastele Cadizului până la bodegile din Jerez. Istoria lungă și bogată a dansului flamenco este reprezentată în fiecare notă, de la primul acord al chitarei până la mișcarea pasională a dansatorilor.

Spectacolul se va desfășura la Teatrul Fără Nume vineri, 10 mai, începând cu ora 18.00.

Aici găsiți mai multe detalii.

Organizatorii evenimentului promit un program pentru toate vârstele și interesele, activități care să nu plictisească, mâncare gustoasă, drumeții captivante, muzică și dansuri până seara târziu. Astfel, programul include: atelier de lemnărit, atelier de pictură, degustare/prezentare de vinuri și de băuturi energizante, prânz, tombolă cu premii, drumeție, party.

Evenimentul se va desfășura în satul Milești din raionul Nisporeni (Camping „Pe toloacă”) sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 11.00.

Aici găsiți mai multe detalii.

Preluat de la: diez.md