435900606_822094119960027_4824541912976594222_n.jpg

Dorești să explorezi tema implicării civice și modalitățile de creștere a nivelului de împuternicire a tinerilor din Moldova? Participă la un curs de formare desfășurat în perioada 12-21 mai în satul Leordoaia din raionul Călărași.

Cursul este destinat lucrătorilor de tineret și are ca scop dezvoltarea capacităților lor în domeniul implicării civice. În cadrul acestei inițiative, 42 de lucrători de tineret și educatori vor avea oportunitatea de a experimenta, învăța, reflecta și împărtăși idei despre implicarea civică.

Această pregătire îți va furniza abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a sprijini tinerii în devenirea cetățenilor activi și implicați în îmbunătățirea comunităților lor.

Participând la acest proiect, veți:
# explora domeniul de competență „Implicarea civică”, prin activități și instrumente de autoevaluare;
# recunoaște cele mai bune practici în acest domeniu;
# practica diferite instrumente și activități care contribuie la construirea unui mediu mai deschis și mai participativ.

Dacă ai între 18 și 30 de ani, știi limba engleză și ești implicat(ă) în activități de tineret, atunci acest curs este perfect pentru tine! Participanții trebuie să se implice pe toată durata proiectului. Linkul de participare, ce poate fi îndeplinit până pe 25 aprilie, îl găsiți aici.

Preluat de la: diez.md