shutterstock_2040224237-scaled.jpg

Iată care sunt zodiile care nu se tem să spună verde în față ceea ce gândesc, zodiile pentru care adevărul primează, iar sinceritatea este cea mai de preț calitate de care dispun. 

Nativii născuți în semnul Taurului sunt recunoscuți pentru caracterul lor direct. Ei nu suportă prefăcătoria și minciuna și nu văd rostul acestor tertipuri. Taurii își rezolva problemele cu cărțile pe față, se descurcă singuri.

Sunt semne de Pământ care apreciază caracterele deschise și converstiile directe. Nu se ascund după deget și nu lasă loc de întors.

Nativii născuți în Fecioara se numără printre cei mai sinceri din întreg zodiacul. Pentru aceștia, minciuna nu are niciun rost pentru că sunt conștienți că, mai devreme sau mai târziu, le va aduce deservicii. Fecioarele parcă nici nu știu să mintă, sunt tipicare și extrem de calculate. Nu le place să fabuleze, dar așteaptă aceeași atitudine corectă și sinceră și din partea celorlalți.

Este de preferat că timpul lor să nu fie irosit, mai ales dacă nu știi exact ce ai vrea să spui sau ce idei vrei să transmiți.

Nativii născuți în semnul Capricornului sunt cunoscuți pentru seriozitarea și rigurozitatea lor. Chiar dacă sunt extrem de ambițioși, luptători și orientați către bani, Capricornii sunt capabili să se desurce foarte bine și să își construiască un drum solid și sigur în viață.

Capricornii sunt foarte eficienți când vine vorba de cuvintele lor, însă asta nu înseamnă că încearcă să creeze o lume mai bună prin acțiunile și cuvintele lor.

Citește și: 4 nativi născuți cu două fețe: sunt maeștri în manipulare și capabili de orice!

FOTO: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro