startup-event.jpg

Startup Grind Chisinau vă invită pe 12 martie la un eveniment unde veți putea descoperi de ce toate start-upurile au nevoie de o strategie AI solidă pentru a prospera în peisajul competitiv. Gazdele evenimentului vor fi Edmundas Balčikonis și Daniel Ray.

Inteligența artificială (AI) nu mai este doar un cuvânt la modă, dar schimbă rapid modul în care start-upurile construiesc, îmbunătățesc, creează și își configurează produsele și echipele.

La eveniment veți afla despre:
# prezentul și viitorul inteligenței artificiale în dezvoltarea de produse;
# generative AI și inginerie software;
# strategii de investiții în jurul inteligenței artificiale;
# cum să construiești o echipă de produs de clasă mondială;
# de ce toate start-upurile au nevoie de o strategie AI.

La eveniment vor fi prezenți doi titani internaționali în sfera AI care vor împărtăși insight-uri și experiențe unice din propria experiență.

Edmundas Balčikonis – cofondator și director general la Such Much AI în Lituania – o companie de consultanță în inteligența artificială și dezvoltare software, care ajută afacerile să integreze tehnologii AI.

Daniel Ray – director strategic la Muse Group, expert AI din Londra, cu o carieră solidă în integrarea tehnologiei în structurile inovatoare ale start-upurilor.

Agenda evenimentului:
# 18.30-19.00 – check-in;
# 19.00-20.00 – discuție cu Edmundas Balčikonis și Daniel Ray;
# 20.00-20.30 – sesiune de întrebări și răspunsuri;
# 20.30- … – freestyle networking.

Mai multe detalii despre eveniment puteți vedea aici.

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups până în prezent.

Preluat de la: diez.md