nadine-shaabana-DRzYMtae-vA-unsplash.jpg

În data de 8 martie marcăm Ziua Internațională a Femeii. Această sărbătoare reflectă, printre multe altele, lupta împotriva hărțuirii stradale și a agresiunii sexuale. În acest context, Tinerii Ambasadori Europeni din Moldova în parteneriat cu Academia „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova organizează un training de autoapărare pentru toți doritorii, în special pentru femei.

Potrivit organizatorilor, solidaritatea și demnitatea umană a femeii sunt valori puse în pericol. De aceea, aceștia mizează pe o societate în care toată lumea, indiferent de gen, se simte în siguranță atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic.

Trainingul de autoapărare are drept scop echiparea participanților cu cunoștințe, abilități și tehnici speciale pentru îmbunătățirea siguranței personale în diverse situații de risc. Participarea este gratuită.

Evenimentul se va desfășura luni, 4 martie, cu începere de la ora 16.00. Activitatea va avea loc la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”, situată pe strada Sfânta Vineri 7 din Chișinău. Doritorii sunt îndemnați să completeze acest formular pentru a-și rezerva un loc.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md