startup-grind-chisinau2.jpg

Pe 4 iunie, la ora 18.30, Startup Grind Chișinău te invită să descoperi istoria de succes Parkopedia, liderul global în furnizarea de servicii auto conectate. Vei afla cum fondatorul a transformat o idee inovatoare într-un unicorn prezent în peste 20 000 de orașe din 90 de țări. Dacă vrei să-ți extinzi afacerea pe piețele internaționale și să atragi capital inteligent, atunci acest eveniment este pentru tine.

Eugene Țirklevici a fondat Parkopedia în 2007 și a transformat-o într-un lider global. Parkopedia redefinește experiența la volan pentru milioane de șoferi, ajutându-i să găsească și să plătească pentru parcare, încărcarea EV, combustibil și taxe de drum.

Eugene are o experiență vastă în antreprenoriat și în scalarea afacerilor tehnologice în industrii precum securitatea rețelelor și calculatoarelor, industria auto, parcarea, încărcarea vehiculelor electrice și plățile/fintech. De asemenea, este mereu în căutare de start-upuri tehnologice ambițioase în care să investească sau pe care să le consilieze, bazându-se pe cele doua decenii de experiență în conducerea afacerilor software la nivel mondial.

Evenimentul va fi moderat de Dmitrii Namashco, directorul general Mozaic, compania de investiții în start-upuri.

Evenimentul se adresează tinerilor fondatori de start-upuri, antreprenorilor, investitorilor și profesioniștilor. Dacă ești interesat(ă) de povești de succes și oportunități de networking valoros, acest eveniment este pentru tine!

Locul îl poți rezerva aici.

Prețul unui bilet de participare costă 14 dolari, iar în schimbul acestei sume vei avea ocazia să îți îmbogățești cunoștințele, să te conectezi cu profesioniști din domeniu, să savurezi gustări și un pahar de vin în timpul sesiunii de networking.

Agenda evenimentului:
# 18.30-19.00 – check-in;
# 19.00-20.00 – fireside chat cu Eugene Țirklevici și Dmitrii Namshco;
# 20.00-20.30 – discuții și Q&A
# 20.30 – … – freestyle networking

Evenimentul va avea loc în limba engleză.

Preluat de la: diez.md