t3-e1703072899797.jpg

În premieră, Oficiul Național Erasmus+ în Moldova va oferi suport pentru școlile și organizațiile din domeniul sportului. Programul își propune să încurajeze activitățile sportive, să aplice strategiile UE de incluziune socială prin sport, dar și să consolideze capacitățile în domeniul sportului prin proiecte de cooperare internațională.

În acest context, a fost organizată o sesiune de informare Erasmus+ Sport la care au participat peste 80 de instituții publice și cu profil sportiv. Doritorii au fost informați despre toate oportunitățile și proiectele, inclusiv despre finanțare.

Timp de trei luni, Oficiul Național Erasmus+ în Moldova, în colaborare cu Delegația UE și Ministerul Educației și Cercetării, organizează o campanie națională de informare privind beneficiile și programele noi din acest an. 

Toate oportunitățile de care puteți beneficia datorită programului Erasmus+ le găsiți aici.

Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport. Republica Moldova are statut de țară terță, fiind parte din Regiunea Țărilor Parteneriatului Estic. Până acum, mii de studenți și cadre didactice din țara noastră au beneficiat de granturi de mobilitate prin intermediul Erasmus+.

În acest material am selectat tot ce trebuie să cunoască studenții moldoveni despre programul Erasmus+: care este valoarea unei burse și ce alte mobilități academice există.

Preluat de la: diez.md