pixel.png

 

Trustul de presă Gândul, din care fac parte site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, s-a situat pe locul 1 în topul celor mai citite grupuri editoriale din România, după performanţa obţinută în a doua zi de Paşte, atunci când a înregistrat aproape 1,8 milioane de cititori unici pe site-urile sale şi 7,5 milioane de afişări.

Cu un portofoliu divers de produse, de la site-uri la produse video de succes precum: Gândul LIVE şi Prosport LIVE, trustul Gândul condus de Radu Budeanu reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă!

<!–

Formul de quiz

–>

Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză, devenind astfel un conţinut care nu este disponibil şi la alţi furnizori de ştiri din România!

Echipa redacţională le mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice:

Preluat de la: csid.ro