evenimente.jpg

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru săptămâna care urmează, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce: vizionezi un spectacol, vizitezi o expoziție sau mergi la un concert. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa în perioada 12-18 februarie.

La următoarea ședință a clubului de carte #diez și Librăriile Cartier vom discuta romanul „1979”, de scriitorul elvețian Christian Kracht. Romanul relatează despre un cuplu gay de nemți care merge în Iran în 1979 într-o încercare de a-și salva relația. Însă începe revoluția islamistă, are loc o turnură de evenimente care ne duc pe noi cititorii în cele din urmă într-un lagăr comunist în Tibet.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 17 februarie, cu începere de la ora 13.00. Clubul de carte va avea loc la Librăria din Centru, situată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 126. Cartea poate fi achizițională din librăriile Cartier sau online.

În cadrul Campaniei naționale de lectură 2024, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” va desfășura mai multe proiecte și programe. În cadrul acestui eveniment vor fi promovate mai multe cărți, printre care: „Anunțuri hazlii pentru adulți și copii”, „Minunea”, „Terasa galbenă”, „Cartea foametei” și altele.

Evenimentul se va desfășura joi, 15 februarie, cu începere de la ora 14.30. Lansarea campaniei este găzduită de Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, situată pe strada Alexei Şciusev 65 din capitală.

Centrul ARTICO vă invită la o întâlnire cu actorul Nicolae Neghin care a revenit din America pentru a contribui la scena artistică din Republica Moldova. Este o ocazie de a vă conecta cu lumea actoriei și de a vă îmbogăți cunoștințele într-un mod distractiv și interactiv.

Evenimentul se va desfășura joi, 15 februarie, începând cu ora 16.00. Activitatea va avea loc la centrul ARTICO, situat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 169 din Chișinău. Persoanele interesate pot completa acest formular pentru a se înregistra.

„Sympho Love” este un spectacol simfonic cu muzică elitistă, în care dragostea va fi venerată prin cele mai frumoase cântece din întreaga lume. Acestea vor fi interpretate de artiști din România și din Republica Moldova, acompaniați de orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 14 februarie, cu începere de la ora 19.00. Spectacolul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 290 și 890 de lei.

Muzeul Național de Artă al Moldovei vă invită la inaugurarea expoziției și lansarea albumului „ARS METAPHORICA”. Vernisajul aparține artistului Andrei Negură. Artistul debutează în anul 1980 cu tapiserie în cadrul Salonului de Primăvară la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei. 

Evenimentul se va desfășura vineri, 16 februarie. Vernisajul începe la ora 16.00.

„Invitație la Vals” este unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș este un spectacol-mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. 

Evenimentul se va desfășura miercuri, 14 februarie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

O comedie grotească cu situații diverse și pline de umor. O mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. Spectacolul este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate.

Evenimentul va avea loc joi, 15 februarie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

BLUE, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite formații R&B, va interpreta melodiile ce le-au adus succes pe plan internațional și rămân a fi ascultate de milioane de oameni din întreaga lume.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 17 februarie, cu începere de la ora 18.00. Concertul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 400 și 1 300 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md