shutterstock_339222440-scaled.jpg

Menținerea unui aspect estetic al sânilor este una dintre principalele preocupări ale multor femei. Potrivit Pour Moi, există câteva motive pentru care unele femei pot considera utilă sau benefică purtarea unei bustiere în timpul somnului.

Când vorbim despre confort, relaxare şi…libertate de expresie, bustiera câştigă detaşat orice bătălie. În plus, bustierele nu sunt dedicate doar activităţilor sportive.

Dacă te întrebi cât de eficientă este bustiera pentru prevenirea lăsării sânilor, ei bine, DA! o bustieră bine aleasă poate oferi susținere și stabilitate sânilor pe tot parcursul nopții.

Aceasta poate menține glanda la un nivel superior, ceea ce poate contribui la obținerea unui aspect sănătos pe termen lung.

Pentru femeile cu sâni mai mari sau sensibili, purtarea unei bustiere în timpul somnului poate ajuta la prevenirea disconfortului cauzat de mișcările în somn sau de frecarea sânilor de materialele de pat. Aceasta poate contribui, desigur, și la un somn mai confortabil.

Asigură-te că purtarea unei bustiere nu restricționează in niciun fel respirația în timpul somnului. Este important să poți respira liber și adecvat.

Citește și: Sănătatea sânilor – despre sutien şi efectele acestuia

Purtatea unei bustiere în general poate preveni lăsarea sânilor. Atunci când porți o bustieră, atât pe timpul zilei sau pe timpul nopții, acesta oferă suport structurii sânilor, în special ligamentelor Cooper, spun cei de la parents.com.

Citește și: Nu mai dormi în această poziție – ți se turtesc sânii!

Chiar dacă purtarea unei bustiere ajută în acest caz, nu previne complet lăsarea sânilor. Sânii ajung să se lase din cauza unor combinații de factorii precum: nașteri multiple, greutatea, schimbările hormonale și ereditatea. De asemenea, trebuie să ții cont că este normal să treci prin schimbări corporale în timp.

Preluat de la: csid.ro