resize-1600x1050-1.jpg
În această vară, MOGO te ajută să ții pasul cu noile tehnologii și să fii mobil! Compania de creditare auto, MOGO, pune la bătaie trei telefoane de ultimă generație, iar tu poți fi norocosul câștigător al unui Samsung Galaxy 21, cu patru camere de 10, 12 și 64 MP și cu rezoluție cinematică 8K!


Ce trebuie să faci ca să participi în competiție

Nimic mai simplu. Trebuie să ai 18 ani sau mai mult și să îndeplinești trei condiții ale concursului:
# Până pe 31 august, abonează-te la pagina MOGO de pe Facebook sau Instagram.
# Apreciază cu un Like postarea cu imaginea concursului, publicată pe una din cele două platforme.
# Dă tag în comentarii primei persoane pe care ai suna-o în cazul în care ai câștiga un Samsung Galaxy S21.

Cum îți mărești șansele de câștig de zece ori

Pentru aceasta, fii mobil, prinde autobuzul verde MOGO prin Chișinău și fă un selfie cu el! Astfel, șansele de a fi premiat vor crește! Poți avea zece apariții în lista finală de participanți dacă urmezi trei pași simpli:
# Prinde un autobuz MOGO, decorat cu elementele de brand. Acestea circulă în Chișinău și în suburbiile orașului, pe rutele 10, 31, 18, 49;
# Fă un selfie pe fundalul autobuzului MOGO;
# Publică poza pe pagina ta de Facebook sau de Instagram sub forma unei postări publice, folosind hashtag-urile #MogoBus și #GoMobileWith. Paginile personale pe care vor fi postate fotografiile trebuie sa fie valide, reale și deschise pentru vizualizare.

Câștigătorii celor trei telefoane Samsung Galaxy S21 vor fi desemnați pe 1 septembrie prin intermediul platformei random.org și anunțați în comentarii la principala postare de concurs.

<!–

–> <!–

–>

Urmează instrucțiunile și fii cu ochii pe MOGO pentru a afla dacă ai reușit să câștigi!
Regulamentul integral poate fi consultat AICI.

Iar, în cazul în care mersul pe jos nu te încântă, știm cum ai putea să-ți mărești mobilitatea! Alege o mașină, finanțează achiziția printr-un credit de la MOGO și simte plăcerea de a ajunge oriunde și oricând ai nevoie, rapid și confortabil.

Preluat de la: diez.md